menu

Ласкаво просимо!

МетодHub - затишний онлайн-куточок педагогічної співпраці. Його наповнює для Вас КОЛЕКТИВ ШКІЛЬНОГО МЕТОДИЧНОГО ОБ'ЄДНАННЯ УЧИТЕЛІВ ПОЧАТКОВИХ КЛАСІВ та ВИХОВАТЕЛІВ ГПД!


10:19 AM
ОСІННІЙ МАРАФОН. День 2. "Козацькому роду нема переводу"

Козацькі забави.

Унікальність нашої історії й нашого народу полягає в тому, що в козацтві виявився творчий і волелюбний дух наших предків.

Тож напередодні цього чудового свята, 13 жовтня 2020р. в учнів 1-В класу (класовод Дерпа Г. І.) відбувся захід " Козацьких забави", спрямований на виховання патріотизму, інтересу до вивчення історії свого народу, бажання стати нащадками славних лицарів - українських козаків.

З метою патріотичного виховання підростаючого покоління, формування в молоді поваги до історії країни та борців за її незалежність до Дня Захисника України та Дня козацтва в 1- Б класі (Кл.кер.Протасенко Ю.С.) було проведено тематичний захід " Свято Покрови- День Козацтва". Не залишився без уваги жоден хлопчик-маленький козак, бо красуні дівчата привітали їх гарними словами, теплими побажанням та приємними подарунками.

Неймовірний день для учнів 1-А класу (класовод Боровик О. В.)

Юхууу!! Сьогодні був насичений день: хлопчиків привітали, козацькі розваги провели, козаків намалювали, дізналися історію виникнення свята Покрови Пресвятої Богородиці.

П.С.: Цвяхом програми був канат.

 

Виховна година до Дня козацтва для учнів 2-Б класу (класовод Сердюк Л. М.)

Напередодні Дня захисника України з метою поглиблення знань з військово-патріотичного напрямку учні 4-Б класу разом із класоводом Шумарою Наталію Миколаївною відвідали ДНЗ «Глухівське вище професійне училище».

Школярі спробували себе в ролі захисників, граючи в захопливу гру «Лазертаг» на свіжому повітрі у супроводі керівника центру військово-патріотичного виховання Філіповича Володимира Вікторовича.

Більше інформації тут 

Переглядів: 31 | Додав: karpitskcayae | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar