menu

Ласкаво просимо!

МетодHub - затишний онлайн-куточок педагогічної співпраці. Його наповнює для Вас КОЛЕКТИВ ШКІЛЬНОГО МЕТОДИЧНОГО ОБ'ЄДНАННЯ УЧИТЕЛІВ ПОЧАТКОВИХ КЛАСІВ та ВИХОВАТЕЛІВ ГПД!


10:37 AM
ОСІННІЙ МАРАФОН завершено!

#Осінній_марафон_2020 завершено!

Протягом семи днів учні початкової школи були задіяні в креативному осінньому інтенсивні, який мотивував, надихав, зацікавлював. У класах були організовані спеціальні тематичні дні STEM-досліджень та LEGO-новацій, осінь вивчали мріями, фарбами, піснею, рідною та іноземною мовами, використовували ІТ-технології. Активні марафонці долучалися до проведення виставок декоративно-прикладного мистецтва, художніх проЄктів та фото-історій.

За участь в "Осінньому марафоні" грамотою були нагороджені дитячі колективи усіх класів! Цінним мотиваційним подарунком, створеним майстерними руками учителя образотворчого мистецтва Кирпичко Лідії Віталіївни, слали функціональні статуетки з символами осені.

Найбільше учнів 2-4 класів порадував сертифікат від заступника директора з навчально-виховної роботи Курган Олени Григорівни на звільнення від домашніх завдань терміном на 1 день.

З приємними емоціями та чудовими враженнями вирушаємо на канікули! Гарного відпочинку вам, діти!

Більше фото тут

Переглядів: 37 | Додав: karpitskcayae | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar