menu

Ласкаво просимо!

МетодHub - затишний онлайн-куточок педагогічної співпраці. Його наповнює для Вас КОЛЕКТИВ ШКІЛЬНОГО МЕТОДИЧНОГО ОБ'ЄДНАННЯ УЧИТЕЛІВ ПОЧАТКОВИХ КЛАСІВ та ВИХОВАТЕЛІВ ГПД!


5:04 PM
Серпнева конференція педагогічних працівників

"СЕРПНЕВА КОНФЕРЕНЦІЯ ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ - 2020" для нас стала ще одним підтвердженням якісної, плідної та ефективної роботи на освітній ниві.

Колектив нашого закладу став переможцем міського огляду-конкурсу на кращу підготовку до нового навчального року і був відзначений грамотою та сертифікатом.

Учителів, Лілію Самощенко та Людмилу Некрасову, урочисто привітали із 30-річчям роботи у нашому закладі освіти.

Також команда Глухівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. №6 була нагороджена грамотою відділу освіти та сертифікатом за зайняте ІІ місце у XXVIII міських спортивних ігор школярів!

Відзнаку отримала наша соціальний педагог Тетяна Козловська за зайняте ІІІ місце в обласному огляді-конкурсі на кращий психологічний кабінет закладів освіти в номінації «Кращий кабінет соціального педагога».

За вагомий внесок у роботу з обдарованими учнями, розвиток їх творчих здібностей, високу професійну майстерність у підготовці школярів до Всеукраїнських учнівських олімпіад Грамотою Департаменту освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації були нагороджені вчителі Ірина Калиновська, Наталія Пилипенко, Тетяна Ахмедзянова, Лілія Самощенко за підготовку переможців ІІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад.

Вітаємо переможців! Пишаємося рідною школу і успішним педагогічним колективом!

Категорія: Школа успіху | Переглядів: 40 | Додав: karpitskcayae | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
avatar