menu

Ласкаво просимо!

МетодHub - затишний онлайн-куточок педагогічної співпраці. Його наповнює для Вас КОЛЕКТИВ ШКІЛЬНОГО МЕТОДИЧНОГО ОБ'ЄДНАННЯ УЧИТЕЛІВ ПОЧАТКОВИХ КЛАСІВ та ВИХОВАТЕЛІВ ГПД!


9:50 AM
Учні 1-А класу досліджують органи чуттів

Створювали рацію, досліджували спеції, експериментували з класичною музикою - учнів 1-А класу (класовод Боровик О. В.) поринули у вивчення органів чуттів.

Тема : " Ніс - орган нюху"

Розглянули будову носу, для чого він потрібен, як берегти ніс і нюх, а потім приступили до групової роботи ( це наша перша групова робота. Було дуже цікаво та пізнавально.

Приготувала 7 видів спецій. Дослідили тільки 2. Бо аромати насичені, щоб не завдати шкоди здоров'ю, зупинились на 2 видах. Інші - розглянемо пізніше. Після ароматерапії пахло аж в коридорі(laugh)

Усе на перерві провітрили )

Досліджували чи можна визначити форму за допомогою долонь.

Не планувала проводити такий експеримент, усе само собою вийшло. Тому під рукою не було хустинки. Закрили очі своєю шапочкою. Експромт - це завжди круто!)

З ЯДС вивчали "Вуха - орган слуху". Робили звуковой массаж вушкам (слухали мелодії та подумки подорожували у різні місця) хтось уявив, що побував у Парижі, Німеччині, лісі, морі, готелі, горах...

Визначали настрій мелодії та як він впливає на настрій людини.

 

Категорія: Школа радості | Переглядів: 45 | Додав: karpitskcayae | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar