menu

Ласкаво просимо!

МетодHub - затишний онлайн-куточок педагогічної співпраці. Його наповнює для Вас КОЛЕКТИВ ШКІЛЬНОГО МЕТОДИЧНОГО ОБ'ЄДНАННЯ УЧИТЕЛІВ ПОЧАТКОВИХ КЛАСІВ та ВИХОВАТЕЛІВ ГПД!


4:54 PM
Перше знайомство зі школою

27 січня Глухівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №6 радо зустрічала майбутніх першокласників. До світлиць мудрості, знань і досвіду запрошували компетентні освітяни, майстерні педагоги, творчі і креативні вчителі: Хабенко Валентина Дмитрівна, Шумара Наталія Миколаївна, Шум Світлана Олександрівна. Діти вперше сіли за парти і мали змогу відчути тонкощі шкільного життя.

У цей день свої двері до країни Знань відчинила для майбутніх школярів Нова українська школа! За традиціями НУШ вчителі організували ранкові зустрічі.

Діти отримали свої перші учнівські робочі аркуші, на яких виконували різноманітні розвиваючі завдання. Вони почували себе справжніми школярами!

Для батьків була організована зустріч (із дотриманням усіх вимог щодо карантинних обмежень) з директором школи Іриною Калиновською, заступником директора з НВР Оленою Курган та практичним психологом Ольгою Володько.

 

Категорія: Школа співпраці | Переглядів: 308 | Додав: karpitskcayae | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
avatar